Fiskeguide på Nordsjælland og Roskilde Fjord:

Nordsjælland – Der findes nok ikke et andet sted i Danmark som gennem tider har kastet så mange havørreder af sig, det ene fine rev efter det andet ligger og venter, en nultur er en sjældenhed. Det er blot et spørgsmål om at kende fiskenes trækmønstre.
At der også findes rigtig store fisk er et ekstra plus.
Specielt efteråret er suverænt, dage med 8-10 fisk på land er ikke usædvanlige.
Nordkysten er som skabt til fluefiskeri, fiskene fourager ofte i de inderste badekar, hvilket gør kast på mere end 20 meter overflødige.

Med mere end 25 års erfaring på disse kyster og med flere store havørreder på samvittigheden, kan jeg tilbyde den fornødne viden om vejr vind og strømforhold på de forskellige pladser, jeg kender vejen ud på de rev der kan givet fluefiskerne de bedste chancer for drømmeørreden.

Pris for 2 pers
½ dag   4 timer                                   1500.- Dkr
1 hel dag 8 timer incl. forplejning.      2500.- Dkr
Større grupper kontakt for yderligere info
mail: seatroutfisher@seatroutfisher.com
overnatning kan arrangeres

 

_____________________________________________________________________________________

Fluer der fanger

Der er stor forskel på kvaliteten af købefluer og du er ikke altid sikret at en ellers flot flue er bundet på en krog der kan holde til en drømmefisk.
Alle kystfluer bliver bundet på de bedste kroge og med de bedste materialer, med over 25 års fluebinde-erfaring kan jeg forsikre at det ikke er fluen der vil svigte.
Alle mønstre er gennemtestet på utallige havørreder!
Mine kystfluer kan ses her

Priser
kystflue pr stk fra 45.- Dkr

__________________________________________________________________________________________

Fotos og Historier (Artikler)

Alle fotos og artikler tilhøre Seatroutfisher.com med mindre andet er angivet, eftertryk af artiklerne er kun tilladt med min viden og mod et honorar, ligeledes er al kopiering af fotos til offentlig brug i trykte blade samt andre hjemmesider ikke tilladt med mindre der er givet samtykke dertil!

Fotos koster fra 150.-  alt efter kvalitet og størrelse
Artikler og historier koster 10.- pr ord incl fotos

Skulle nogen havde mod på at publicere fotos eller artikler uden min viden og det bliver mig bekendt, vil der blive fremsendt en regning pålydende den oprindelige pris x2
MVH Rune Westphal